20 års erfaring på dette område

Hvad er pneumatisk transport?

Hvad er pneumatisk transport?

Pneumatisk transport er transport af bulk faste stoffer gennem et rør ved hjælp af strømmen af ​​luft eller anden gas.... Pneumatisk transport kan bygges som et positivt tryk eller vakuumsystem.

formidling 1

Pneumatisk pulvertransport bruger energien fra luftstrømmen.Pneumatisk transport kaldes også lufttransport eller lufttransportsystem.En specifik anvendelse af fluidiseringsteknologi til at transportere granulære materialer langs luftstrømmens retning i en lukket rørledning.Layoutet af den pneumatiske transportanordning er enkel og nem at betjene.Den kan bruges til vandret, lodret eller skrå transport.Under transportprocessen kan fysiske operationer såsom opvarmning, køling, tør-venlig strømningsklassificering eller nogle kemiske operationer også udføres på samme tid.

formidling 2

Ifølge tætheden af ​​partikler i rørledningstransport er pneumatisk transport opdelt i:

1. Fortyndet fasetransport: faststofindholdet er mindre end 100 kg/m3 eller faststof-til-gas-forholdet (massestrømningshastighedsforholdet mellem fast transportvolumen og det tilsvarende gasforbrug) er 0,1-25.Driftsgashastigheden er relativt høj (ca. 1830ms, i henhold til gastrykket i rørledningen er den opdelt i sugetype og trykleveringstype. Trykket i rørledningen er lavere end atmosfærisk tryk, selvsugende tilførsel, men det skal aflæsses under negativt tryk, og det kan transporteres nogenlunde. Afstanden er kortere; trykket i sidstnævnte rørledning er højere end det atmosfæriske tryk, og udledningen er bekvem, og den kan transporteres over en længere afstand, men pulveret partikler skal sendes ind i trykrørledningen af ​​en feeder.

2. Tætfasetransport: transportprocessen, hvor faststofindholdet er højere end 100 kg/m3 eller faststof-gas-forholdet er højere end 25. Driftslufthastigheden er lav, og et højere lufttryk bruges til at danne et lufttilførselssystem .Intermitterende luftfyldt tanktype tætfase transport.Læg partiklerne i trykbeholderen i partier, og ventiler dem derefter for at løsne dem.Når trykket i tanken når et vist tryk, åbnes udløbsventilen og partiklerne blæses ind i transportrøret til transport.Pulstransport er at føre en komprimeret atmosfære ind i den nedre tank for at løsne materialet;endnu et pulserende komprimeret atmosfæreflow med en frekvens på 2040min-1 blæses ind i føderørets indløb og danner skiftevis arrangerede små søjler og små sektioner i røret Luftsøjlen bruger atmosfærisk tryk til at skubbe fremad.Tætfasetransport har store transportmuligheder, kan presses over en lang afstand, materielle skader og konfigurationsslid er små, og energiforbruget er også mindre.Ved udførelse af fortyndet fasetransport i et vandret rørledningstransportsystem bør gashastigheden være relativt høj, således at partiklerne evakueres og suspenderes i luftstrømmen.Når du vælger fortyndet fase transport eller tæt fase transport, er det designet i henhold til transport output og pulver materiale ydeevne.


Indlægstid: 22. november 2021